CONDICIONS PER OBRIR UNA LLISTA D’ANIVERSARI A MESTRE

 1. Promoció vàlida només en compres físiques a la botiga de Lleida.
 1. Imprescindible per obrir la llista d’aniversari, donar-se d’alta al Club MESTRE facilitant les dades que es demanen.
 1. S’entén llista d’aniversari a les diferents aportacions en metàl·lic fetes físicament a la botiga per varies persones. Aquest pagaments a compte aniran en benefici de la família del nen/nena que celebra l’aniversari. 
 1. Tant el producte escollit com l’import de les aportacions en metàl·lic, queden a la lliure elecció de la persona que obre la llista d’aniversari.
 1. Una vegada completada la llista d’aniversari es lliurarà a la persona que al seu moment va obrir la llista, la relació de les persones que han aportat diners a la llista. 
 1. L’import total de la llista d’aniversari es bescanviarà per producte de joguines i en cap cas és lliurarà l’import en metàl·lic.
 1. Mestre REGALARÀ al nen/nena que celebri l’aniversari, producte per valor del 10% de l’import total de la llista d’aniversari i en cap cas és lliurarà l’import en metàl·lic. Promoció valida per a compres superiors a 60€.
 1. La persona que ha obert la llista, a més, es beneficiarà d’un descompte especial del 25% de la secció d’articles de festa (espelmes, gots, plats, garlandes, globus…) per fer-lo efectiu en una sola compra i al moment de tancar la llista d’aniversari. 
 2. L’adhesió al Club emplenant el formulari d’inscripció implica la lectura, la comprensió i l’acceptació d les condicions generals descrites en aquest document. 
 3. 10.Agustí Mestre es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions generals o parcials del Club.
 4. PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

Les dades personals lliurades per formalitzar la llista d’aniversari seran tractades conforme a la “Llei de protecció de dades de caràcter personal” tal i com es descriu en l’apartat corresponent del Club Mestre. Degut a aquest fet, es posa a disposició l’adreça de correu electrònic info@agustimestre.com, on els clients podran expressar el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, garantits per la legislació vigent.

Close Menu